Çukurambar Halı Yıkama

|

Ankara beyaz halı yıkama firması olarak, Çukurambarda antibakteriyel halı yıkama hizmeti İle tüm halıları özel karışım antibakteriyel halı yıkama şampuanı kullanarak yıkıyoruz. Antibakteriyel yıkama sistemi ile yıkanan halılarda öncelikli amaç doğal olarak bakteri ve virüslere karşı mümkün olduğunca hijyenik temizliği sağlamaktır, Bu doğrultuda sizlere evinizde özellikle çocuklarınız ve yaşlı büyükleriniz ile ortak yaşam alanlarınızda sürekli olarak temas ettiğiniz halılarınızı daha hijyenik ve temiz olması bakımından antibakteriyel olarak yıkatmanızı öneriyoruz.

çukurambar halı yıkama Ankara halı yıkama antibakteriyel halı yıkama çukurambar halı yıkama iletişim halı fiyatları Ankara temiz halı yıkama Ankara beyaz halı yıkama bambu halı yıkama halı yıkama fabrikası Ankara

Ayrıca antibakteriyel olarak yıkanan halılarda belirli bir zaman aralığında bakteri ve virüsler barınamaz fakat bundan kasıt antibakteriyel olarak yıkanan halıların çok uzun süre hijyenik olarak kalacağı değildir onun için halılarınızı belirli aralıklarla profesyonel halı yıkama hizmeti sunan halı yıkama firmalarına yıkatmanızı tavsiye ediyoruz.

Çankaya bölgesinin merkezi semtleri kapsamında minimum 10.m2 ve üzerinde halı yıkama siparişlerinde koşulsuz ücretsiz servis sunuyoruz, Ancak bu şartları sağlamayan durumlarda yani yıkatmaya vereceğiniz halı veya halılar 10.m2 altında kalır ise şayet bu durumda da yine ücretsiz servis ile standart olarak uygulanan ve en düşük halı yıkama m2 fiyatı baz alınarak hesaplanan 10.m2 halı yıkama fiyatı uygulanır..Bunun nedeni takdir edersiniz ki verilen hizmetin maliyetini belirli bir ücret karşılığında amorti etmesidir.

Hızlı ve ücretsiz servis imkanı ile yıkamaya vereceğiniz halılarınızı adresinizden alıyoruz. daha sonra halılarınızı gerçek halı yıkama fabrikamızda son sistem halı yıkama makinemizden tek,tek geçirerek köpüklü yoğun fırçalama yöntemi ile antibakteriyel halı yıkama şampuanı ve bol su kullanarak halıları bir güzel yıkıyoruz. Tüm bunlarla birlikte halılardaki ilk yıkama aşamasında çıkmayan zor lekelere önce lokal olarak leke çıkartma işlemi uygulayıp sonra lekeli halıları tekrar ikinci kez genel yıkama işlemine tabi tutuyoruz bu sayede halılardaki istenilen temizliği elde etmiş oluyoruz. Her iki aşama sonrası yıkama ve durulama işlemleri tamamlanan halıları suyundan arındırmak için rulo halinde boru tip üç kademeli yüksek devirli santrifüj halı sıkma makinesinde %95 oranında suyundan arındırıyoruz bu sayede az nemli kalan halıları ihtiyaca göre açık ve kapalı dizayn askılıklara asarak yine doğal ortamda havalanıp tamamen kurumasını sağlıyoruz.