Hakkımızda

|

Ankara Beyaz Halı Yıkama Fabrikası 2009 yılında kurulmuş olup el dokuma halıları yıkama ve makine halısı yıkama konusunda uzman bir kuruluştur,  Fabrikamız 2000 m² fabrika alanı ve 1000 m² kapalı alanı ile Çankaya’nın en büyük ve en temiz halı yıkayan fabrikalarından birisidir. Fabrikamız günlük 1500 m² halı yıkama kapasitesine sahiptir.

Ankara’da halı yıkama hizmeti sektöründe faaliyet gösteren büyüklü, küçüklü bir çok halı temizleme firması bulunmaktadır. Bazı halı yıkama firmaları birden fazla ilçe ve semtlerine hizmet verirken bazı firmalar ise sadece işletmesinin bulunduğu ilçe sınırları içerisinde halı yıkama hizmeti vermektedir. Bununla birlikte yine ilçeler veya büyük semtlerinde halı yıkama faaliyetinde bulunan ayrıca bir çok işletmeler vardır. Bu durum özellikle aynı ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren halı yıkama firmaları arsında doğal olarak rekabetçi bir ortam oluşturmakla birlikte” Yine firmaları kendi içerisinde daha çok gelişmeye ve daha kaliteli hizmet sunabilmek için yenilenmeye meyleder, ve nihayetinde müşterilerin alacağı hizmet kaliteside artmış olur

Ankara Beyaz Halı Yıkama firması olarak bizde, Ankara’nın çankaya ilçesinde profesyonel halı yıkama hizmeti faaliyetinde bulunmaktayız. Çankaya’nın en büyük semtlerinden birisi olan dikmende halı yıkama hizmeti almak için araştırma yapıyorsunuz, ve doğal olarak oturduğunuz semtin adını ”örneğin google de” dikmen halı yıkama yazıyorsunuz karşınıza bu başlıkta onlarca halı yıkama firması çıkıyor. Kısacası ne yazarsanız yazın benzer sloganlar ile ”google de” halı yıkama reklamı veren bir çok firma ile karşılaşabiliyorsunuz. Çünkü firmaların internet sitelerinin içerisinde anahtar kelime olarak bir sürü semt ismi veya ürün ismi yer almaktadır. Doğal olarak buda internette arama yapıldığı zaman aynı işi yapan firmaların reklamlarını veya, web sitelerinin başlıklarını benzer isimlerde görürsünüz. Ankara Beyaz Halı Yıkama firması olarak bizde (pozitif anlamda rekabetçi) anlayış içerisinde hareket ederek, çankaya bölgesinde ve dikmende temiz halı yıkama hizmeti sunan diğer firmalarında var olduğu bilinci ile” hareket ederek kendimizi daima geliştirme, ve hizmet kalitemizi dahada çok arttırma gayreti içerisindeyiz.